A VALKO® – INTERNATIONAL Kft.

…hogy biztonsága mindig a legjobb biztosítást kapja!

Független biztosítási alkusz

A VALKO®- INTERNATIONAL Kft. 1985. óta működő gazdasági, mérnöki tanácsadó iroda, mely megalapítása óta a gazdasági szféra igen széles területén tevékenykedik.
A hazai biztosítási piac korszerű elveknek megfelelő nyitása és szereplőinek megjelenése során 1990-ben az elsők között kapott hatósági engedélyt a Pénzügyminisztérium – Állami Biztosításfelügyelettől a független biztosítási alkuszi működésre.
1mivel-foglalkozunk

Mivel foglalkozunk

A VALKO® – INTERNATIONAL Kft. biztosítási szolgáltatásainak fő vertikumát a mérnöki tevékenységgel kapcsolatos, a vállalkozások, és az intézmények vagyoni eszközeit védő valamint az üzemeltetési tevékenység körében előforduló biztosítási, ill. kockázatkezelési igényének megoldása képezi. Specialitása a felelősségi kárfedezetek kezelésének teljes vertikuma, a tervezői, kivitelezői felelősség, a termékekhez, szolgáltatásokhoz, környezetszennyezéshez, a különbféle szakmai tevékenységekhez kapcsolódó, valamint a légi közlekedésben felmerülő felelősségi kérdések kezelése.

2kedvezen-s-szakszeren

Kedvezően és szakszerűen

A biztosítási lehetőségek kialakításához szakszerűen lebonyolított tenderrel hozza versenyhelyzetbe a biztosítótársaságokat, szükség esetén – a biztosítandó projektek nagyságától és összetettségétől, ill. a biztosítási igény mértékétől függően – biztosítási konzorciumokat (ún. biztosítási pool-okat) hoz létre, vagy biztosítási közbeszerzési eljárások biztosítás szakmai részének kiírásával segíti ügyfeleit a legkedvezőbb szerződési pozícióhoz. Működésének igénybevétele ügyfeleinek a szakszerűséget és a legkedvezőbb szolgáltatási és díjfeltételeket garantálja!

3tevkenysgnk-garancija

Tevékenységi garancia

Társaságunk a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége alapító tagjaként tevékenykedik. A Szövetségen keresztül tagja a BIPAR nemzetközi Alkuszszövetségnek.
A társaság személyi összetételében, szakmai felkészültségében, alaptőkéjében, maradéktalanul megfelel a biztosítási piac szereplőinek tevékenységét és működési kereteit szabályozó, a biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló törvényeknek, az abban előírt garanciális feltételeket, kritériumokat maximálisan teljesít.

4gyfeleink-rdeke

Ügyfeleink érdeke az első

Mint klasszikus biztosítási alkusz, tevékenységét független tanácsadóként, Ügyfelei érdekében és mindenkori igényére fejti ki, így a szükséges biztosítási konstrukciókat a körülmények messzemenő figyelembe vételével, a tevékenység tartalmának és jogi összefüggéseinek megfelelően alakítja ki. Ügyfelei esetleges kárai esetén a kárrendezés folyamatában is segítséget nyújt a lehetséges legmagasabb kártérítési összeg érvényesítése érdekében.

5gyflkrnk

Ügyfélkörünk

A VALKO® – INTERNATIONAL Kft-t a legjelentősebb építész- és mérnöki társaságok, országos hálózattal rendelkező szervezetek, hazai és külföldi vállaltok, vállalkozások, önkormányzatok, intézmények valamint a kereskedelmi és a sportrepülés szerelmesei tisztelték meg tartós bizalmukkal és váltak ügyfeleivé, további ügyfeleknek ajánlva szolgáltatásait.

6hitvallsunk

Hitvallásunk

Társaságunk célja és hitvallása, hogy szakismereteivel, tapasztalataival és gyakorlatával a társadalmi-gazdasági szektorban egy fontosnak ítélt, kiválasztott ügyfélkör számára hasznossá váljon, annak biztosítási igényeit “full service” jelleggel elégítése ki. Ennek megfelelően üzleti filozófiája középpontjában a megbízhatóság és a tartós kapcsolat áll. Tevékenységét ezért tisztelt Ügyfelei megelégedésére végzi.

Elismeréseink és díjaink

A legelső alkuszi díjazás alkalmával a legnagyobb elismerés díját az
Év Alkusza díjat Társaságunk kapta szakmai munkája alapján 1996-ban a Providencia Biztosító Zrt.-től

Az évek során végzett minőségi alkuszi munkánk díjai az- Arany Alkusz díjak, a Generali Biztosítótól

Kiváló partneri együttműködésünk díjai: Aegon, Allianz, Uniqa biztosítóktól

Tevékenységünk során elért mérföldkövek

1
éves alkuszi működés
1
db kár rendezésében való közreműködés
1
óra ügyfél tájékoztatás
1
Ft kárösszeg megtérítésében való közreműködés

Kérjen ingyenes konzultációt!